بیماری سلیاک نظرات - An Overview

● هنگامی که بیماری سلیاک باعث محدود شدن یا جلوگیری از جذب مواد مغذی توسط بدن کودک می شود، این حالت می تواند منجر به مشکلات رشد یا رشد شود، از جمله:

بایستی با توجه به سن کودک، انتخاب های مناسبی برای تغذیه در اختیار او قرار دهید.

توجه داشته باشید که علائمی مانند نفخ و اسهال و درد شکمی ممکن است لزوما به بیماری سلیاک در کودکان مربوط نباشد.

اگر چه آزمایش خون می‌تواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.

زمانی که پرز‌های روده آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی غذاها نخواهد بود. عدم توانایی بدن در جذب مواد مغذی باعث ایجاد سوء تغذیه و مشکلات دیگری همچون آسیب روده‌ای دائم خواهد شد. باید تمام غذاهای دارای پروتئین گلوتن را از رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک حذف کرد. غذاهای دارای پروتئین گلوتن شامل اکثر نان‌ها، مواد غذایی پخته شده و غذاهایی که در آنها از گلوتن به عنوان ماده‌ی تثبیت کننده استفاده می‌شود، است.

دوربین کوچک انتهای آندوسکوپ در مشاهده و بررسی روده‌ها و تشخیص آسیب وارده به پرزهای روده به پزشک کمک می‌کند. همچنین پزشک می‌تواند از روده نمونه آیا بیماری سلیاک باعث لاغری میشود برداری کند، یعنی نمونه‌ای از بافت روده را برای آزمایش بردارد.

۲۰ مدل خاص و جذاب گوشواره حبابی

همان طور که دیده اید رنگ ایموجی مدفوع در شبکه های اجتماعی یک چیز درست را یادآوری می کند: رنگ قهوه ای.

اگر به نظر می رسد تغییر رژیم غذایی باعث تغییر اوضاع نمی شود، یبوست می تواند ناشی از برخی داروها یا حتی انسداد روده باشد. صحبت با پزشک بهترین راه حل برای یافتن تسکین در این مورد است.

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای شرکت خدمات دارویی رضوی محفوظ است.

اگر پزشک بعد از معاینه شما به سلیاک مشکوک شود، برای تشخیص دقیق تر از این روش ها کمک می‌گیرد:

اگر مدفوع به رنگ سایه روشن گچی است، ممکن است به این معنی باشد که صفرا ندارید. صفرا یک مایع گوارشی است که از کبد و کیسه صفرا می آید، بنابراین اگر مدفوع سفید تولید می کنید، احتمالاً به این معنی است که دچار انسداد مجاری صفراوی شداید.

جذاب ترین گردنبندهای طلا با طرح عاج فیل

سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *